expertiză

servicii de tip EQA și TPI

Schemele Weqas sunt susținute de probe comutabile, trasabile metrologic și de rapoarte informative detaliate.

weqas

Weqas este acreditată ISO 17043: Evaluarea Conformității-Cerințe generale pentru teste de competență. Programele WEQAS au la bază probe comutabile, trasabile metrologic și sunt susținute de o echipă din oameni de știință cu o bogată experiență în furnizarea de servicii de tip EQA (evaluarea externă a calității în laboatoarele medicale) și TPI (testarea echipamentelor utilizate la punctul de îngrijire).

Materialul clinic (probe de la pacienți sau donatori) este colectat, preparat /manipulat, analizat și distribuit laboratoarelor clinice pentru analiză și /sau interpretare clinică. Rezultatele /interpetarea clinică este evaluată conform criteriilor stabilite de către Directorul Comitetului Ştiințific și aprobate de către Comitetul Ştiințific Weqas.

propriul laborator de referință

cu înaltă
specializare

Laboratorul de referință Weqas este prezentat de către JCTLM (Comitetul Mixt privind Trasabilitatea în Medicina de Laborator) ca Furnizor de Servicii de Măsurări de Referință, fiind astfel parte a rețelei europene de laboratoare cu înaltă specializare care atribuie valori țintă materialelor clinice în vederea armonizării globale a rezultatelor în patologie.

nu sunt multe
de acest nivel

Laboratorul de referință Weqas este, până în prezent, singurul laborator din Marea Britanie, și printre puținele din Europa, care furnizează acest serviciu. Laboratorul de referință este acreditat ISO 15195, „Laboratory Medicine – Requirements for reference measurement laboratories”, și ISO 17025 – Cerințe generale pentru competența laboratoarelor de încercări și etalonări.

doriți să vă inscrieți ?

Transmiteți-ne care sunt schemele de interes, și apoi vă transmitem oferta.