politica de confidențiaitate

Modul în care informațiile personale sunt colectate, utilizate și partajate atunci când vizitați divc.ro („situl”).

introducere

Conținutul sitului se adresează pesoanelor juridice din domeniul laboratorului de analize medicale din România cu scopul de a aduce informații detaliate și relevante legate de natura serviciilor oferite.
Prin intermediul articolelor publicate situl nostru aduce informații exclusiv de natură profesională cu scopul de a informa, de a lămuri și clarifica anumite aspecte ale activității de fiecare zi din laboratoarele de analize medicale din România. Sunt publicate de asemenea evenimentele la care DIV Consulting este prezentă. Cei care doresc să fie informați în mod constant cu conținutul articolelor publicate se pot abona la Newsletter. Pentru abonare sunt necesare un nume, oricare ar fi acesta, și o adresă de email.
Accesul la conținutul sitului este liber, nu este condiționat in niciun fel.
Pentru clarificări vă rugăm să citiți capitolele de mai jos.

informații personale colectate

Atunci când vizitați site-ul, sunt colectate automat anumite informații despre:

 • adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browser-ului, sistemul de operare;
 • durata vizitei pe site, ce pagini ați accesat;
 • numele și adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți pentru a configura abonările la e-mailurile și/sau la Newsletter sau atunci cănd alegeti să ne contactați prin intermediul formularului de contact.

utilizarea informațiilor personale colectate

Prelucrarea datelor cu caracter personal are loc exclusiv pentru furnizarea serviciului solicitat si pentru protejarea propriilor interese legitime de afaceri și vor fi utlizate pentru:

 • a analiza potențialele riscuri și fraude (în special adresa dvs. IP) în vederea păstrării securității sitului;
 • scopuri statistice în vederea administrării sitului și a afacerii noastre;
  trimiterea Newsletter prin e-mail, dacă l-ați solicitat (vă puteți dezabona oricând prin accesarea link-ului „Dezabonare” situat la sfârșitul Newsletter-ului);
 • abordarea solicitărilor făcute de dvs. sau trimiterea prin e-mail de notificări solicitate în mod expres prin intermediul formularului de contact.

stocarea informațiilor personale colectate

Vom stoca datele cu caracter personal doar pe perioada de timp necesară pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea în același timp a cerintelor legale în vigoare și a interesului de protejare a drepturilor persoanelor vizate.

divulgarea informațiilor personale colectate

Informațiile personale colectate pot fi divulgate doar în următoarele cazuri:

 • pentru a respecta legile și reglementările aplicabile;
 • pentru a răspunde unei citații sau a unui mandat de căutare;
 • pentru a răspunde unei cereri legale de informații pe care le primim sau pentru a ne proteja în alt mod drepturile.

link-uri

Site-ul nostru include link-uri către și detalii despre situri terțe. Nu deținem niciun control și nu suntem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.zul, organism de inspecție, într-un ciclu de acreditare, trebuie să fie într-o schemă cu valoare de referință, acolo unde este disponibil ”.

cookies

Site-ul nostru utilizează astfel de fișiere numai pentru a obține informații agregate (totalizatoare) fără a identifica nominal accesările.

Google Analytics ne ajută să înțelegem modul în care clienții noștri utilizează situl – puteți citi mai multe despre modul în care Google folosește informațiile dvs. personale aici: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

De asemenea, puteți renunța la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

minorilor

Situl nu este destinat persoanelor cu vârsta sub 16 ani.

drepturile tale

 • Dreptul de acces: dreptul de a primi un rezumat al datelor cu caracter personal prelucrate;
 • Dreptul la rectificare: dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal prelucrate;
 • Dreptul de ștergere: persoana vizată are dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate, cu condiția ca acest lucru să nu fie împiedicat de orice dispoziții legale;
 • Dreptul la restricționarea prelucrării: persoana vizată are dreptul de a restricționa utilizarea in continuare a datelor cu caracter personal prelucrate;
 • Dreptul la obiect: persoana vizată are dreptul să se opună utilizării în continuare a datelor cu caracter personal prelucrate;
 • Dreptul la portabilitatea datelor: persoana vizată are dreptul să solicite transferul datelor sale personale prelucrate către o terță parte într-un format care poate fi citit pentru o utilizare ulterioară.

contact

Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă aveți întrebări sau doriți să faceți o reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la office.divc@gmail.com sau prin poștă utilizând detaliile furnizate în pagina de Contact.
Persoana vizată are de asemenea dreptul de a depune o reclamație la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul G-ral Gheorghe Magheru, nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București,România. Plângerile pot fi depuse la Registratura generală a ANSPDCP, prin email la adresa anspdcp@dataprotection.ro, sau folosind formularului electronic disponibil pe pagina ANSPDCP.

actualizare

Putem actualiza această politică de confidențialitate pentru a reflecta, de exemplu, modificări ale practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare.

Ultima actualizare: Mai 2018.