din 2005

servicii de calitate

Suntem recunoscuți pentru serviciile de calitate oferite celor peste 100 de laboratoare de analize medicale.

cine suntem

Am pornit la drum bazându-ne pe experiența acumulată în domeniul laboratorului de analize medicale, experiență care cuprinde deopotrivă știința execuției analizelor cât și comercializarea echipamentelor medicale.

Apoi a fost dorința noastră de a împlini nevoia laboratoarelor de a avea un partener real, onest și de nădejde în dificila lor misiune de a-și acredita activitatea specifică conform cerințelor standardului ISO 15189.

Acestea două au dus în mod firesc la înființarea DIV Consulting și au definit și misiunea noastră, aceea de a sprijini și spori calitatea activității în laboratoarele de analize medicale printr-un parteneriat real, eficace și eficient.

Viziunea noastră este este să ajutăm un număr tot mai mare de laboratoare să dorească, să poată și să înțeleagă cum să își dezvolte nivelul de calitate al activității specifice astfel încât rezultatele furnizate să fie de încredere și la nivel premium.

serviciile noastre

consultanță
laboratoare

Din 2005 furnizăm servicii de consultanță în vederea acreditării laboratoarelor conform SR EN ISO 15189. Clienții noștri sunt laboratoare de analize medicale din domeniul privat și de stat.

încercări
de competență

Schemele de control extern distribuite de noi sunt acreditate ISO 17043. Suntem onorați să fim astfel partenerul Weqas, furnizor global de scheme cu valori de referință.

calitățile noastre

0001

vă câștigăm
încrederea

Fiecare dintre clienți reprezintă o referință pentru noi și pentru munca noastră. Noi știm că a fi un partener de nădejde este mai mult decât o simplă promisiune, este o decizie pe care am luat-o și pe care o respectăm cu fermitate. Noi vă câștigăm încrederea în fiecare zi.

0010

abordare
inovatoare

Abordarea inovatoare este înrădacinată în toate aspectele activității noastre. Organizațiile sunt unice ca structură, procese, resurse, dinamică și localizare. Noi vă oferim soluții personalizate, ușor de aplicat în cadrul strategiei de dezvoltare a organizației dumneavoastră.

0101

flexibili
și dinamici

Clienții noștri își desfașoară activitatea într-o lume complexă, în continuă și dinamică schimbare. Abordarea tuturor proiectelor ne cere să fim flexibili și agili pentru clienții noștri, astfel încât să-i sprijinim în toate cerințele lor.

gata cu grijile

De acum, alături de noi, toate proiectele dumneavostră vor fi mai ușor de dus la îndeplinit.